Ny asien jyllinge. Frokost 2019-11-25

NY ASIEN

ny asien jyllinge

Desuden har vi take away også med sushi , og leverer også mad ud af huset til arrangementer. Restaurant Ny Asien er en dejlig kinesisk familierestaurant med skøn beliggenhed på Jyllinge Lystbådehavn. Uanset om i er på familie-, sejl- eller forretningstur så tager vi imod jer med et smil. Bag sitet står en håndfuld engagerede medarbejdere, som hele tiden arbejder på at gøre handyhand endnu bedre. Desuden har vi take away også med sushi , og leverer også mad ud af huset til arrangementer. Kan varmt anbefales hverdag som weekend eller hvis du kommer sejlende. Vi har naturligvis også andre spændende retter på menukortet.

Next

NY ASIEN JYLLINGE ApS

ny asien jyllinge

Vi tager glædeligt imod små såvel som store selskaber. Den tidligere ejer har kastet håndklædet i ringen, men der skulle ikke kigges langt efter en ny ejer. Kvaliteten er ensartet og høj, og vi er aldrig blevet skuffet. Vi tilbyder Mongolian Barbeque, Sushi samt traditionel Kinesisk Buffet. Uanset om i er på familie-, sejl- eller forretningstur så tager vi imod jer med et smil. Midt i restauranten er der en stor luksus buffet hvor man blandt andet kan få mange slags hjemmelavet sushi, over 25 varme kinesiske specialiteter som fx.

Next

Frokost

ny asien jyllinge

Kom ind og nyd vores kinesiske luksusbuffet, der indeholder en lang række varme retter, samt suppe, sushi, mongolian barberque og isbar. Der bygges om i Café Lilly i Jyllingecenteret. Du får 10% rabat på næsten alle A La Carte hovedretter. Restaurant Ny Asien er en ny kinesisk restaurant beliggende i Jyllinge Lystbådehavn med skøn udsigt over Roskilde Fjord. Vi havde kørt 30 km og kommer helt sikkert ikke igen Populært sted og man forstår hvorfor: Fin og varieret buffet, hvor der er god smag i de tillavede retter. . Han kender Jyllinge særdeles godt, og Jyllinge kender også ham og hans ansatte, for Qiang driver på ottende år med succes restaurant Ny Asien på Jyllinge Lystbådehavn.

Next

NY ASIEN

ny asien jyllinge

Det begejstrer også de yngste i selskabet isen, forstås. Det er nemlig Qiang Chen. Skulle nyde den friske luft på terrassen en dejlig sommerdag. Restauranten byder på en god stemning og en fantastiske udsigt ud over Roskilde fjord. .

Next

Ny ejer af Café Lilly: Det lugter lidt af cafe

ny asien jyllinge

Serveres af: Oksekød, lammekød, svinekød, kylling, flere forskellige grønsager og flere slags sauce og frisk frugt Herunder 25 varme retter Indbagte kongerejer, indbagt kylling Kyllingevinger, forårsruller Andesteg, Gong bao kylling Svinekød med sursød sauce Dybstegte spareribs Oksekød med porrer og ingefær m. Restaurant Ny Asien ligger i Jyllinge Havn, og fra restaurantens panoramavinduer og den udendørs terrasse er der en smuk udsigt til lystbådene og Roskilde Fjord. Vi har naturligvis også andre spændende retter på menukortet. Prisen er skarp, og til buffeten følger der både kaffe og is af libitum med. Betjeningen er fin og god omend den godt kunne være mere smilende. Vi tager glædeligt imod små såvel som store selskaber. Handyhand blev etableret i 2009 og er i dag Danmarks største formidlingssite af mindre opgaver mellem private.

Next

Jyllinge Havn

ny asien jyllinge

Restaurant Ny Asien er en dejlig kinesisk familierestaurant med skøn beliggenhed på Jyllinge Lystbådehavn. Målet er at gøre det nemmere for folk at få løst ting i hjemmet på en sikker og billig måde. Vi glæder os til at byde jer velkommen! Ring på 32 10 50 30 for at bestille. Stegte nudler, stegte ris, pommes frites Is og kaffe ad libitum spis alt hvad du kan Mandag — torsdag — 138,- Fredag — søndag — 158,- På helligdage gælder weekend priser Børn under 12 år, halvpris. Vi glæder os til at byde dig velkommen i Restaurant Ny Asien. Vi glæder os til at byde jer velkommen! Tror ikke min hund ville spise det. Man kan for merpris få rødvin, hvidvin, sodavand, øl ad libitum til sin buffet.

Next

Restaurant Ny Asien

ny asien jyllinge

Man betaler en fast pris for buffetten så kan man derefter spise alt det man har lyst til. Restauranten byder på en god stemning og en fantastiske udsigt ud over Roskilde fjord. Ønsker man ikke buffet kan man bestille fra a la carte kortet som indeholde flere specialiteter end buffetten. Uanset hvornår du kommer er der altid en god og varieret buffet med sushi, kinesiske retter og Mongolean barbecue. Indretningen er asiatisk inspireret med et par maritime detajler, der er plads til mange gæster, men det er populært så man gør klogt i at bestille bord i forvejen. Rejerne kunne tælles på en hånd.

Next

NY ASIEN JYLLINGE ApS

ny asien jyllinge

Kom ind og nyd vores kinesiske luksusbuffet, der indeholder en lang række varme retter, samt suppe, sushi, mongolian barberque og isbar. Man kan naturligvis også bestille mad ud af huset, der er en rabat på 20% i forhold til a la carte kortet. Det er ikke gourmet, men bestemt 5 stjerner til prisen. Fik små forårsruller serveret, måtte selv hente soyasovs m. Ønskede ikke buffet, men valgt ala carte. Så glæd dig til en dejlig madoplevelse og nyd den skønne udsigt, mens du spiser. .

Next

Frokost

ny asien jyllinge

Sushien er ok til prisen, og Mongolian Barbeque er fint, så længe man husker at drukne den i sauce - ellers smager den absolut intet af men det er et helt generelt trick. . . . .

Next

Ny ejer af Café Lilly: Det lugter lidt af cafe

ny asien jyllinge

. . . . .

Next